Headlines

Σκοτώστρα παγοδρόμιο στα Τρίκαλα

Posted by Bavouras | Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010 | Posted in


Νέα ανακαινισμένη πλατεία έχει γίνει κίνδυνος- θάνατος
Συγκεκριμένα, κεντρική πλατεία των τρικάλων έχει μεταβληθεί σε παγοδρόμιο για εκατοντάδες ανυποψίαστους τρικαλινούς  που διέρχονται καθε μέρα από την πρώην πλατεία Δεσποτικού
Με αποτέλεσμα η Δημοτική αρχή Τρικάλων μετά από αρκετούς και θανάσιμους τραυματισμούς να σπεύσει μόλις χθες να κλείσει την Πλατεία, διότι αποτελεί μεγάλο κίνδυνο ειδικά για τα παιδιά, εν όψη του χιονιού το οποίο έχει πέσει και την παγωνιά, με αποτέλεσμα ναι μεταβληθείι  ολόκληρη η πλατεία σ΄ ενα επικίνδυνο παγοδρόδμιο για όλους τους περαστικούς.

Το πρώτο φετινό Χιόνι στην πόλη των Τρικάλων

Posted by Bavouras | Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010 | Posted in


Άσπρισαν τα Πρώτα καμπαναριά
Το κρύο είναι τσουχτερό και το χιόνι πέφτει κατά διαλείμματα  από το πρωί
Στα ορεινά οι χιονοπτώσεις είναι πιο έντονες και οι κατοικοι των ορεινών κοινοτήτων εφοδιάζονται τα χρειαζούμενα για τυχόν αποκλεισμούς των δρόμων.
Τις μεσημβρινές ώρες η χιονόπτωση σταμάτησε για λίγο, αλλά το τσουχτερό κρυό  που επικρατεί στη πόλη δείχνει ότι τις βραδυνές ώρες η χιονόπτωση θα γίνει πιο έντονη.

Μεγάλη κομπίνα σε τράπεζα Τρικάλων

Posted by Bavouras | Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010 | Posted in


Πάνω από ένα εκατομμύριο έβγαλαν φτέρα

Από στελέχη μεγάλης ιδιωτικής τράπεζας που διατηρεί δύο υποκαταστήματα στην πόλη των Τρικάλων
Τρικαλινοί  πελάτες διαπίστωσαν πηγαίνοντας στο συγκεκριμένο υποκατάστημα ότι τα λεφτά είχαν βγάλει φτερά και είχαν γίνει αναλήψεις από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς μεγάλων χρηματικών ποσών χωρίς  να γνωρίζουν από ποιόν και που τελικά κατέληξαν τα χρήματα αυτά

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ