Headlines
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012
από τον Bavouras

Ο καιρός στα Τρίκαλα


Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά
 Μέρα των Θεοφανίων σήμερα και ο καιρός παρουσιάζει από το πρωί σημαντική επιδείνωση, αρχικά άρχισε με έντονη  βροχόπτωση από τη βορειοδυτική Θεσσαλία και σταδιακά επεκτάθηκε και στις υπόλοιπες περιοχές. Αυτή τη στιγμή(11,30 π.μ.) η βροχόπτωση είναι  ραγδαία στα Τρίκαλα  με αποτέλεσμα  στους δρόμους της πόλης να σημειωθούν αρκετά μποτιλιαρίσματα.  Από το απόγευμα προβλέπεται να χιονίσει πρόσκαιρα και σε περιοχές με υψηλότερο υψόμετρο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση. Βελτίωση 


προβλέπεται και πάλι από τα βορειοδυτικά από τις πρώτες βραδυνές ώρες. Χιόνια θα πέσουν και στα ορεινά και το βράδυ και στις πεδινές περιοχές της δυτικής Θεσσαλίας. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα. Οι άνεμοι θα είναι νότιοι, νοτιοδυτικοί 6-8 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία από -1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Σε ετοιμότητα βρίσκεται και ο μηχανισμός της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων ενόψει της επιδείνωσης του καιρού και σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης ακραίων καιρικών φαινομένων, σημαντική θα είναι και η πτώση της θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα να σημειωθούν παγετοί. Η ανάβαση αυτό το τριήμερο στα ορεινά των Τρικάλων θα είναι δυνατή  σε ορισμένα σημεία μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 11:54 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Ο καιρός στα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ