Headlines
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012
από τον Bavouras

Μαχαιρώματα και ναρκωτικά στα στενά του Σακαφλιά


Άγνωστη η αιτία της συμπλοκής


Στα στενά του Σακαφλιά, εκεί έγινε το μαχαίρωμα για  λίγα γραμμάρια ηρωίνης, διότι η «στενή» κατά τον Τσιτσάνη ήταν οι τοίχοι των σωφρονιστικών φυλακών Τρικάλων, αλλά η πραγματική αιτία του μαχαιρώματος χθες στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Τρικάλων, σύμφωνα με κάποιο τρόφιμο των φυλακών, έγινε για λόγους διακίνησης, της εν λόγου ανακουφιστικής σκόνης, η οποία


σύμφωνα με παλιότερα περιστατικά παραμένει ακόμη τρόπος "ανακούφισης" για να ξεχνούν ορισμένοι ισοβίτες και άλλοι πολύχρονοι φυλακισμένοι το πόνο τους.
Οι δράστες της συμπλοκής φέρονται να είναι εις αλλοδαπός και εις ημεδαπός. Κατά την διεξαγομένη έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη βάρους 1 γραμμαρίου και μαχαίρια τα οποία και κατασχέθηκαν, αλλά οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό εισόδου στο χώρο υψίστης ασφαλείας των φυλακών Τρικάλων τόσο των μαχαιριών όσων και της ηρωίνης. Οι πρώτες ενδείξεις, το αναφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, δείχνουν  χώρα προέλευσης είναι η Αλβανία, διότι συνελήφθη και  ένας 30χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ο οποίος βρίσκεται έγκλειστος στο σωφρονιστικό κατάστημα κράτησης Τρικάλων.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 9:59 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Μαχαιρώματα και ναρκωτικά στα στενά του Σακαφλιά"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ