Headlines
Δημοσιεύθηκε : Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012
από τον Bavouras

Ο καιρός στα Τρίκαλα



Έρχεται παγετός

Διαρκής  συννεφιά θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας και ενδέχεται ασθενείς βροχοπτώσεις να εκδηλωθούν στα Τρίκαλα σήμερα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 4 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού,  με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 4 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας. Για αύριο Κυριακή


15/1, ο καιρός θα είναι αίθριος, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 6 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Το βράδυ της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.  Περισσότερα http://www.meteo.gr
 Πολλά προβλήματα, θα δημηργήσει ο καιρός και στα ορεινά και ενδέχεται προς τα δυτικά να εκδηλωθεί σφοδρό κύμα παγετού που θα πλήξει από τις απογευματινές ώρες όλη την περιοχή μας! Κύριο χαρακτηριστικό, η μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και κάτω του μηδενός που μποροεί να οδήγησει σε μια χαώδη κατάσταση σε πολλές οδικές ορεινές αρτηρίες του νομού. Οι οδηγοί να ενημερώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την πρόβλεψη του καιρού από τα ΜΜΕ και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των κατά τόπους αρμοδίων φορέων, όπως Τροχαία κλπ.
Ο παγετός θα κτυπήσει και  τα φυτά σας. Οι  παρακάτω κανόνες αν τους ακολουθήσετε σίγουρα θα μειώσετε αρκετά  πιθανότητες να πάθουν ζημιά τα φυτά σας.
1ον θα πρέπει να σκεπάσετε με χοντρό ναϋλον τα φυτά σας τα οποία δεν αντέχουν τον παγετό.
2ον Να μην ακουμπάνε τα φυτά εσωτερικού χώρου σε τζάμι (παράθυρο). Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να παγώσουν. Μπορείτε και εσείς να το καταλάβετε αν ακουμπήσετε το τζάμι.
4ον Προσοχή στα πιατάκια των γλαστρών που κρατάνε μόνιμα νερό και 5ον Σε καμία περίπτωση δεν κάνουμε βραδινό πότισμα.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 11:54 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Ο καιρός στα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ