Headlines
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012
από τον Bavouras

Στο σκοτάδι τα Τρίκαλα



Κινδύνευσαν ασθενείς και ηλικιωμένοι 

 Μέχρι αργά το βράδυ χθες τα προβλήματα ηλεκτροδότησης συνοικιών στην πόλη των Τρικάλων δεν είχαν αποκατασταθεί πλήρως, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων της ΔΕΗ να αποκαταστήσουν τις βλάβες στο Γαρδικάκι, Πυργετό, Αγία Μονή, Φλαμούλι και στο Ριζαριό.
 Διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν και σε χωριά, όπως στην  Οιχαλία, την Πατουλιά, τον Διπόταμο το Βαλτινό κ.α. λόγω



της υπερφόρτωσης χιονιού και των δέντρων που έπεσαν πάνω στα καλώδια.
Η διακοπή του ρεύματος έστω και για λίγες ώρες έθεσε σε κίνδυνο την υγεία ασθενών, οι οποίοι χρησιμοποιούν φάρμακα και άλλες θεραπευτικές αγωγές με τη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει η υγείας τους.
Οι υπηρεσίες της ΔΕΗ βρισκόταν σε συναγερμό από το πρωί, γνωρίζοντας το πρόβλημα των χρόνιων ασθενών που χρησιμοποιούν συσκευές οξυγόνου και εισπνεόμενα φάρμακα, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν στρώματα για αποφυγή κατακλίσεων και μηχανήματα κινησιοθεραπείας για αυτό το λόγω έσπευσαν έγκαιρα στις περιπτώσεις που η βλάβη ήταν μεγάλη και συγχρόνως επέτειναν την προσοχή των καταναλωτών να προβαίνουν σε άμεση ειδοποίηση των υπηρεσιών της ΔΕΗ όταν αντιληφθούν οποιανδήποτε βλάβη. Παράλληλα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων κλήθηκε σε πολλές περιπτώσεις να προβεί σε κοπές δένδρων τόσο στο κέντρο όσο και στις  συνοικίες της πόλης.
Σήμερα το πρωί σταμάτησε η χιονόπτωση, αλλά κατά διαστήματα συνεχίζεται και το ύψος και οι μεγάλοι σωροί του χιονιού δυσκολεύουν κάθε μετακίνηση πεζών και τροχοφόρων.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 10:05 π.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Στο σκοτάδι τα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ