Headlines
Δημοσιεύθηκε : Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012
από τον Bavouras

Μέτρα έκτακτης ανάγκης στα Τρίκαλα



Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας

 Έκτακτα ακραία καιρικά φαινόμενα ενδέχεται να εκδηλωθούν το προσεχές τριήμερο και για αυτό το λόγο από τις υπηρεσίες του δήμου εκπονήθηκε σχέδιο έκτακτης ανάγκης προκειμένου να αντιμετωπισθούν με το καλύτερο τρόπο η σφοδρή και παρατεταμένη χιονόπτωση, οποία αναμένεται, καθώς και άλλα ακραία φαινόμενα που πιθανόν να προκαλέσουν παρατεταμένη διακοπής ρεύματος, αποκλεισμό στις συγκοινωνίες και πλημμυρικά φαινόμενα.
Σύμφωνα με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε συναγερμό και κατάλληλα εξοπλισμένες



για να αντιμετωπίσουν οποιανδήποτε βλάβη τόσο στο δίκτυο της ΔΕΥΑΤ όσο και στα δίκτυα όμβριων υδάτων και ηλεκτροφωτισμού.
Σήμερα Πέμπτη το χιόνι συνεχίζει να πέφτει στα Τρίκαλα και η χιονόπτωση κατά αραιά διαστήματα γίνεται σφοδρή και άλλοτε αραιή. Το θερμόμετρο βρίσκεται σε χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά κατά τις απογευματινές και βραδινές ώρες ο καιρός θα αλλάξει σκηνικό, με έντονη χιονόπτωση στα πεδινά αλλά σφοδρότερη στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα αγγίζει τους 1 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολική διεύθυνση και με ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 1:38 μ.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Μέτρα έκτακτης ανάγκης στα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ