Headlines
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012
από τον Bavouras

Δε θέλουν να πληρώσουν τα σπασμένα


 Πρέπει να επαναστατήσουμε πριν προλάβουν να μας εξαθλιώσουν εντελώς!
 Πρόκειται για το κίνημα «Δεν πληρώνω» στα Τρίκαλα το οποίο καλεί σε συγκέντρωση να προσέλθουν όσο γίνεται περισσότεροι συμπολίτες  για να συζητηθούν οι πολιτικοί άξονες, οι στόχοι και το σχέδιο δράσης του Κινήματός και να τεθεί και θέμα εμπλουτισμού του τίτλου του, για να εκφράζει καλύτερα την πολιτική του ταυτότητα στις νέες συνθήκες.



1.      – Εκτιμήθηκε ότι η ημεδαπή και η αλλοδαπή τρόικα οδηγούν στο σφαγείο το Ελληνικό Λαό και μετατρέπουν την πατρίδα μας σε περιθωριακό προτεκτοράτο των ιμπεριαλιστικών χωρών.
2.      – Ζητήθηκε η άμεση παραίτηση και των πέντε Τρικαλινών βουλευτών που τόσο πολύ κακό μας έχουν κάνει. Και να αρνηθούν και οι πέντε όλο το διετές μνημονιακό καθεστώς που επέβαλαν στην άμοιρη πατρίδα μας.
3.      – Ο Ελληνικός Λαός θα αντιδράσει δυναμικά. Η λαϊκή επανάσταση είναι μπροστά μας. Ως Κίνημα Δεν Πληρώνω Τρικάλων προετοιμάζουμε ή καλύτερα προετοιμαζόμαστε για τη λαϊκή εξέγερση – επανάσταση που έρχεται και θ’ ανατρέψει την πορεία προς την εξαθλίωση, τον εξανδραποδισμό και τον θάνατο. Πρέπει να επαναστατήσουμε πριν προλάβουν να μας εξαθλιώσουν εντελώς!
4.      – Τονίστηκε απ’ όλους η ανάγκη οργάνωσης του Τρικαλινού Λαού. Χωρίς οργάνωση δεν γίνεται τίποτα. Ως πρώτο βήμα εκτιμήθηκε η ανάγκη για καλύτερη οργάνωση του Κινήματος Δεν Πληρώνω που περιλαμβάνει ανθρώπους προερχόμενους απ’ όλους τους πολιτικούς χώρους, τους κλάδους και τις λαϊκές τάξεις. Επίσης στην επόμενη συγκέντρωση του Κινήματός μας, που καλούνται να προσέλθουν όσο γίνεται περισσότεροι συμπολίτες μας, θα συζητηθούν οι πολιτικοί άξονες, οι στόχοι και το σχέδιο δράσης του Κινήματός μας. Ενδέχεται να τεθεί και θέμα εμπλουτισμού του τίτλου του, για να εκφράζει καλύτερα την πολιτική του ταυτότητα στις νέες συνθήκες.
5.      – Λόγω Τσικνοπέμπτης, η συγκέντρωσή μας θα γίνει την Τετάρτη 15 Φλεβάρη και ώρα 8 μ.μ. στην «ΑΙΓΛΗ» (δίπλα στα «Goodys»).

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 3:19 μ.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Δε θέλουν να πληρώσουν τα σπασμένα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ