Headlines
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 10 Μαΐου 2013
από τον Bavouras

Ταμήλος εναντίον Ραγκούση

Νέα κόντρα ξέσπασε στην ελληνική πολιτική σκηνή, αυτή την φορά μεταξύ του βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ Μιχάλη Ταμήλου και του πρώην υπουργού Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση, με τον πρώτο να κατηγορεί τον πρώην υπουργό για… υπερβολικές διατάξεις στα νομοθετήματά του.
Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια του Γιάννη Ραγκούση περί επαναφοράς των stage στο Δημόσιο. «Δεν υπάρχει ελπίδα για αυτόν τον τόπο με ένα τέτοιο πολιτικό σύστημα», είχε δηλώσει ο πρώην υπουργός με αφορμή την σχετική τροπολογία που πέρασε από τη Βουλή και αφορά στα πρόστιμα των αιρετών.
Τι βρήκε να του καταλογίσει ο «γαλάζιος» βουλευτής; Υπερβολές. «Κύριε Ραγκούση πρέπει να παραδεχθείτε ότι πολλά από τα νομοθετήματά σας είχαν υπερβολικές διατάξεις και ότι οι διορθώσεις του θεσμικού πλαισίου είναι απαραίτητο στοιχείο της Δημοκρατίας. Σκοπός της παραπάνω τροπολογίας ήταν οι επιβαλλόμενες ποινές να αποτελούν ‘εκπαιδευτικό εργαλείο προσαρμογής σε νέα ήθη διεξαγωγής εκλογικού αγώνα’ και όχι εισπρακτικό μηχανισμό υπέρ του Δημοσίου», έγραψε, απευθυνόμενος στον άνθρωπο που αν μη τι άλλο έφτιαξε τον Καλλικράτη και καθιέρωσε τη Δι@υγεια για τη διασφάλιση της διαφάνειας στις δημόσιες δαπάνες….matrix24.gr

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 3:09 μ.μ.. Στην κατηγορία , .

0 comments for "Ταμήλος εναντίον Ραγκούση"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ