Headlines
Δημοσιεύθηκε : Τρίτη 7 Μαΐου 2013
από τον Bavouras

Στον Εισαγγελέα ο Δραπέτης των Τρικάλων Λίτα Ερμάλ


Αύριο Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί ο 35χρονος δραπέτης των φυλακών Τρικάλων, Λίτα Ερμάλ, που συνελήφθη τη Μεγάλη Παρασκευή, μετά τη ληστεία σε σούπερ μάρκετ στο Περιστέρι.
  Ο 35χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία κατά συναυτουργία, απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, διακεκριμένη οπλοκατοχή και απόδραση κρατουμένου.
Ο εισαγγελέας άσκησε επίσης σε βάρος του συνεργού του συλληφθέντα, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, ποινική δίωξη για ληστεία και παράνομη οπλοφορία.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν το δραπέτη σε κοντινό στο σούπερ μάρκετ δρόμο μετά τη ληστεία, ενώ πέταξε και δύο χειροβομβίδες εναντίον τους, οι οποίες δεν εξερράγησαν.
Στην κατοχή του βρέθηκαν επιπλέον ένα πιστόλι Makarov με δύο γεμιστήρες πλήρεις φυσιγγίων και μία ακόμα χειροβομβίδα.
Ο Λίτα είναι ένας από τους επικίνδυνους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που καταζητούνται μετά την φονική καταδίωξη στα Ίσθμια Κορινθίας, όπου έχασε τη ζωή της μία 25χρονη κοπέλα, και μια ακόμη ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στη Μάνδρα Αττική.
Πρόκειται για τον πρώτο από τους οκτώ δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που εντοπίστηκε δύο μήνες μετά την απόδραση τους.thessalianews.gr

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 9:39 π.μ.. Στην κατηγορία , .

0 comments for "Στον Εισαγγελέα ο Δραπέτης των Τρικάλων Λίτα Ερμάλ"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ