Headlines
Δημοσιεύθηκε : Παρασκευή 10 Μαΐου 2013
από τον Bavouras

Οι χειροπέδες και πάλι εν δράσει στα Τρίκαλα

Συνελήφθη Τρικαλινός ημεδαπός που Κυκλοφορούσε αυτοκίνητο με παραποιημένα στοιχεία αναπηρικού οχήματος για πλαστογραφία και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ).από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων,
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσίευμα του kalabakacity.gr οι αστυνομικοί εντόπισαν χθες έναν 32χρονο να κινείται με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητό του, όπερ τον ακινητοποίησαν προκειμένου να τον ελέγξουν. Κατά τον αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι ο αριθμός πλαισίου του αυτοκινήτου του αντιστοιχούσε στον αριθμό πλαισίου του αναπηρικού αυτοκινήτου του πατέρα του.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς, κυκλοφορούσε το αυτοκίνητο του πατέρα του έχοντας παραποιήσει τα στοιχεία κυκλοφορίας του (αριθμό πλαισίου), αποφεύγοντας κατ' αυτόν τον τρόπο την τυπική διαδικασία μεταβίβασης του αναπηρικού οχήματος στο όνομά του και τον έλεγχο από κάθε αρμόδια Αρχή.
Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς είχε αφαιρέσει μεταλλικό κομμάτι πάνω στο οποίο αναγράφονταν ο αριθμός πλαισίου Ι.Χ.Ε. αναπηρικού αυτοκινήτου του αποβιώσαντος πατέρα του και στη θέση του είχε τοποθετήσει με ηλεκτροκόλληση άλλο μεταλλικό κομμάτι με αριθμό πλαισίου του δικού του αυτοκινήτου.
Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του συλληφθέντα κατασχέθηκε.Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Τρικαλινά νέα
από Bavouras στις 10:46 π.μ.. Στην κατηγορία , , .

0 comments for "Οι χειροπέδες και πάλι εν δράσει στα Τρίκαλα"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ