Headlines
Δημοσιεύθηκε : Κυριακή 4 Μαΐου 2014
από τον Trik

Τα Τρίκαλα εκτός της ζώνης χρεοκοπίας


Σπάει όλα τα στατιστικά και λογιστικά στοιχεία περί χρεοκοπίας της Ελλάδος

Η Πρωτεύουσα των Βλάχων, τα Τρίκαλα, ζουν μέρες πρωτοφανούς οικονομικής ευφορίας.

Παντού γλέντια και πανηγύρια, χοροί, κοκορέτσι και σπληνάντερα και μπόλικη τσίκνα και εν μέσω όλων αυτών, 1501 υποψήφιοι των Δημοτικών, περιφερειακών και των ευρωβουλευτικών εκλογών βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη για να μεταδώσουν οι περισσότεροι την έξοδο από την οικονομική κρίση.
Εν γιορταστική πανδαισία καταναλώνουν κοψίδια, λουκάνικα, παϊδάκια,  και

χοιρινές μπριζόλες.
Τα Τρίκαλα παρουσιάζουν την εικόνα της αναπτυγμένης Ελλάδα σε πείσμα της μίζερης Ελλάδας που προσπαθούν να παρουσιάσουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, τα οποία χαίρονται με την καταστροφή της Ελλάδος.
Παντού συναντάς χαμογελαστά πρόσωπα και όχι μόνο τα χαμογελαστά πρόσωπα των 1501 υποψηφίων αλλά χαμόγελα και από εκείνους που έχουν πειστεί ότι η οικονομική κρίση στα Τρίκαλα έχει πια τελειώσει.
Η αλληλεγγύη μεταξύ των κατοίκων της πόλης είναι υποδειγματική.
 Όλοι σφίγγουν τα χέρια μεταξύ τους και αγκαλιάζονται σαν μια γροθιά, η οποία άλλοτε (λόγω της εκλογικής αντιπαράθεσης)εκτοξεύονταν εναντίον  αντίπαλων πολιτικών οπαδών.
 Σήμερα δεν υπάρχει ένταση σε αυτή την πρωτόγνωρη γιορτή της οικονομικής ανάπτυξης και της οικονομικής εφορίας που ενέκυψε στην πόλη των Τρικάλων, μόλις κατατέθηκαν οι εκλογικοί συνδυασμοί των 1501 υποψηφίων.
Επί ένα μήνα οι 1501 υποψήφιοι θα είναι το επίκεντρο όλων των εορταστικών εκδηλώσεων, όπως για παράδειγμα την Πρωτομαγιά βρέθηκαν και οι 1501 υποψήφιοι ενωμένοι στην καθιερωμένη θεατρική παράσταση του "Παραδοσιακού Θεατρου Ξυλοπαροικου".
Φωτο: Τρικαλαολα

Τρικαλινά νέα
από Trik στις 7:31 μ.μ.. Στην κατηγορία .

0 comments for "Τα Τρίκαλα εκτός της ζώνης χρεοκοπίας"

Leave a reply

Ideesmag.gr

Πρωτοσέλιδα Εφημερίδων

ΝΕΑ

Από το Blogger.

    Blog Archive

    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ